Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Drevený stojan na pokrievky

Všeobecne

Pokrievka je veľmi nevďačný kus vybavenia kuchyne. Nezaobídeme sa bez nej pri žiadnom varení. A určite nie pri úspornom varení. Problém nastane, keď máte pokrievok viac a musíte ich nejako uložiť. Najlepšie tak, aby neboli len nahádzané kdesi v šuflíku.

Presne pre tieto prípady a množstvo pokrievok je určený drevený stojan na pokrievky. Ak preferujete iný spôsob skladovania pokrievok, môžete ho použiť na napríklad na vystavenie ozdobných či servírovacích tanierov, ktoré predtým boli schované kdesi v skrini. Takto budú pekne vystavené a zároveň po ruke okamžite, keď budú potrebné.
Stojan má rozmery 27x14,5x11 centimetrov, čo sú celkom kompaktné rozmery, ak uvážime, že sa doň zmestí päť pokrievok či tanierov.

Navyše, jeho drevený povrch dodáva kuchyni prirodzený a teplý vzhľad, zatiaľ čo jeho nevtieravá estetika zabezpečuje, že sa ľahko zapadne do akéhokoľvek štýlu a dizajnu.

Už nikdy nebudete musieť hľadať svoje pokrievky alebo servírovacie taniere, pretože budú usporiadané a pripravené na použitie.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY