Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Kinekus správy
Kinekus
3
0

Predstavujeme náš nový internetový obchod

Všeobecne

Po dlhých mesiacoch príprav sa naša webová stránka dočkala veľkých zmien. Vlastne, zmena bola len jedna - úplne nový web, ktorý sme spustili v máji. Je modernejší, prehľadnejší a lepšie prispôsobený na nakupovanie cez mobilné zariadenia. Prečo sme zmenili náš starý eshop a aké zmeny prináša?

RESPONZÍVNY WEBDIZAJN

Stále viac ľudí surfuje a nakupuje na tabletoch a smartfónoch.

Už dlhšiu dobu sme sledovali neustály nárast návštevníkov našej stránky, ktorí na prehliadanie využívali mobilné telefóny či tablety. Ide o úplne prirodzený jav, veď mobilný internet je čím ďalej rozšírenejší, pre mnohých z nás sa možnosť pripojenia odkiaľkoľvek stala takmer samozrejmosťou. V zahraničí je už bežné, že návštevnosť z mobilov (tabletov) je oveľa vyššia ako z klasických počítačov. Takéto trendy sme nemohli ignorovať, preto sme sa rozhodli náš eshop kompletne prerobiť .

Jednou z podmienok, ktoré musí moderná webová stránka spĺňať, je responzívny dizajn. Ten spôsobuje, že stránka sa prispôsobuje  zariadeniu, na ktorom ju prehliadate. Teda inak usporiadaná bude pri prezeraní na mobile, inak na tablete a inak na počítači.

Odteraz môžete aj v našom e-shope pohodlne nakupovať cez mobilné zariadenia. Už nebudete musieť približovať stránku, aby ste vôbec vedeli niečo prečítať. Responzivita vás zbaví aj otravných neúspešných pokusov o kliknutie na určité políčko. Vyskúšajte, ako sa všetko pekne prispôsobí priamo vášmu mobilu a ako jednoducho nájdete všetky informácie, ktoré potrebujete.

PREHĽADNOSŤ

Alebo ako usporiadať 20.000 výrobkov?

Stará kategorizácia nebola dostatočne prehľadná a nepokrývala poriadne celý náš široký sortiment, rozhodli sme sa preto pridať ďalšiu úroveň kategórií.

Triedenie našich produktov do kategórií prešlo naozaj veľkými zmenami. Pridanie ďalších kategórií nám umožnilo rozčleniť tovar tak, aby bolo vyhľadávanie daného produktu oveľa ľahšie, logickejšie a rýchlejšie. Samozrejme, ponechali sme aj obľúbené vyhľadávanie produktov podľa názvu. Je už na vás, pre ktorý spôsob hľadania sa rozhodnete a budete ho používať.

Ďalšou novinkou pri vyhľadávaní je filter cenovej hladiny. Vďaka nemu zobrazíte iba produkty, ktorých cena spĺňa vami zadané kritéria. Postupne budeme zapracovávať aj ďalšie parametre, pomocou ktorých budete môcť špecifikovať vyhľadávané produkty (podľa materiálu, objemu, dĺžky...).

AKTUALIZÁCIA OBSAHU

Je pravda, že text predáva?

Kvalitný obsah je dnes v obchode dôležitejší ako kedykoľvek predtým. Chceme dosiahnuť, aby sme našim zákazníkov mohli rýchlo a jednoducho dopĺňať a aktualizovať informácie, ktoré ich zaujímajú.

Nový web zjednodušil mnohé veci aj nám v KiNEKUSe. Môžeme pre vás vlastnoručne pravidelne dopĺňať či upravovať údaje o tovare i firme, pridávať elektronické verzie katalógov či letákov. Snažíme sa robiť kvalitnejšie a plnohodnotnejšie popisy výrobkov, ktoré vám poskytnú všetky informácie, ktoré potrebujete.

 

Hoci začiatky sa nezaobišli bez komplikácií a problémov, veríme, že sa na našej stránke www.kinekus.sk budete jednoduchšie a rýchlejšie orientovať. Čaká nás ešte veľmi dlhá cesta a kopec práce, aby bol náš e-shop ešte lepší, kvalitnejší a funkčnejší. Chceme ho pre vás neustále dopĺňať a aktualizovať. A samozrejme, odstraňovať nedostatky a chybičky. Na to však potrebujeme aj vaše postrehy, pripomienky a nápady, ktoré môžete posielať na pripomienky@kinekus.sk alebo neváhajte a zavolajte nám na telefónne číslo 041/ 555 55 08.

 

Praktický návod, ako vyhľadávať tovar na našej novej stránke

1. Klasické vyhľadávanie podľa názvu tovaru, resp. kódu

Tento spôsob vyhľadávania sa vám zíde najmä v prípade, že hľadáte konkrétnu položku nášho sortimentu, ktorú už poznáte a nechcete sa zdržiavať prehliadaním jednotlivých kategórií tovaru. Stačí zadať do bieleho okna s lupou názov, časť názvu alebo kód produktu a hotovo.

 

2. Vyhľadávanie podľa produktových kategórií

Prejdite myšou ponad kategóriu, ktorá vás zaujíma - napr. kuchyňa a hneď sa objaví ponuka s podkategóriami.

 

Ak vás zaujíma napr. podkategória pečenie, kliknite na ňu a zobrazí sa všetok tovar, ktorý využijete pri pečení.

 

Zdá sa vám položiek ešte príliš veľa a vy hľadáte niečo konkrétnejšie? Práve preto sme pre vás pridali ďalšiu úroveň podkategórií. Môžete kliknúť napr. na formy, formičky a prezeráte len túto úzku a konkrétnu skupinu výrobkov.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY