Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Záhrada
Kinekus
0
0

Doprajte záhrade profesionálnu starostlivosť

Postrekovače KWAZAR sú určené najmä na aplikáciu kvapalných činidiel na ochranu rastlín. Produktová línia Garden Pro zahŕňa širokú škálu produktov s rôznou kapacitou.

Čím sú výnimočné?

Všetky komponenty postrekovačov sú vyrobené z vysokoodolných materiálov. Výbava zahŕňa bezpečnostný ventil, ktorý chráni pred výbuchom. Samozrejmosťou sú kvalitné tesnenia a základňa poskytujúca stabilitu a bezpečnosť.

Systém 360° STRESS FREE je inovatívne riešenie implementované v postrekovačoch Garden Pro. Nový vákuový systém umožňuje bezproblémovú aplikáciu bez ohľadu na výšku hladiny kvapaliny a polohu postrekovača. Zvyšuje jeho pružnosť a odlišuje ho od ostatných podobných výrobkov. 

Ktorý model si vybrať?

Ručné postrekovače Mercury sú určené predovšetkým na prácu v malých priestoroch (balkóny, terasy). Skvelé využitie nájdu aj pri takých činnostiach ako je čistenie okien alebo žehlenie. Model Venus je ideálny na postreky kvetinových záhonov, krovín a domácich záhrad. Séria Orion je určená pre pokročilejšie záhradnícke aktivity súvisiace s ochranou a údržbou stromov, kríkov, trávnikov a s terénnymi úpravami. Tieto postrekovače oceníte v sadoch, záhradách i škôlkach.

Chrbtové postrekovače Neptune sú určené pre všetkých náročných užívateľov, ktorí vykonávajú prácu na veľkých plochách. Tento model môže byť použitý v skleníkoch, ovocných sadoch a na zelených plochách a všade tam, kde sa vyžaduje profesionálny výkon a vysoká účinnosť.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY