Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Záhradný rozkladací sušiak

Všeobecne

Ešte pred pár rokmi neboli bytové rozkladacie sušiaky vôbec v móde. Kto mohol, sušil bielizeň vonku. Kombinácia slnka a vánku bol ten najlepší a najlacnejší recept na rýchle vysušenie bielizne.
Pre domácnosti veľkým množstvom bielizne znamená pranie vždy aj dva či tri sušiaky rozložené  (a zvyčajne aj zavadzajúce) v byte.
Bežným spôsobom sušienia bielizne vonku boli šnúry. A samozrejme, 20 metrov šnúry sa vždy delí na menšie úseky. Jednak aby šnúra zvládla záťaž, jednak (ak by záťaž zvládla), aby nebola príliš prehnutá a bielizeň sa nešpinila. Od tohto riešenia je už len krok k záhradnému sušiaku.

Záhradný sušiak má oproti bežnému rozkladaciemu sušiaku približne dvojnásobnú kapacitu. A ak sa niekomu 40-50 metrov šnúry zdá málo, mal by si spočítať, že vonku sa bielizeň zvyčajne suší rýchlejšie ako vo vnútri.
Náš nový rozkladací sušiak oplýva celkovou dĺžkou šnúr 42 metrov.
Jeho kostru tvorí hlavná tyč a štyri ramená z hliníka, čo zaistí, že bielizeň sa nezašpiní hrdzou či hrdzavou vodou. Na samotné vešanie bielizne slúži 2,8 milimetra hrubá šnúra z kombinácie polyesterového jadra a polyvinylového obalu. Celková výška sušiaka je 180 centimetrov.

Výhodou rozkladacieho záhradného sušiaka je aj možnosť zložiť a odložiť ho, takže prietor záhrady (zvyčajne trávnika) nie je trvalo okupovaný hliníkovým stĺpom.

V ponuke máme ešte jeden záhradný rozkladací sušiak na bielizeň a ten je dokonca väčší. Jeho celková dĺžka šnúr je až 50 metrov.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY