Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Trampolína

Všeobecne

Trampolína nie je len lacným lákadlom, ktoré privábi deti. Je to zároveň veľmi vďačný nástroj na cvičenie. A skákanie na trampolíne nie je len o vybíjaní energie (ako sme písali v úvode). Trampolína - teda skákanie na nej - prispieva k spevneniu svalstva dolnej polovice tela až po brušné svalstvo.
Zlepšuje sa tiež celková kondícia a kapacita srdcovo-cievneho systému. K skákaniu na trampolíne patria neodmysliteľne rôzne triky, ktoré mimoriadne zlepšujú celkovú motoriku. Ale aj obyčajné skákanie bez trikov ju zlepší dostatočne. Skákanie na trampolíne je výhodné aj z pohľadu kostí a kĺbov. Posilňujú sa svaly, čo odľahčuje kĺby. Ak má niekto problémy s kĺbmi v dolnej polovici tela a nemôže sa preto venovať napríklad behu, určite by mal vyskúšať trampolínu - aspoň na začiatok. Efekty na telo bude mať rovnaké a pružný povrch trampolíny zabezpečí, že nedôjde k nadbytočnej záťaži a zraneniam.

V našej ponuke máme aktuálne dve podobné trampolíny, jednu s priemerom 427 centimetrov a druhú s priemerom 366 centimetrov.
Celá trampolína stojí na štyroch zdvojených nohách. Držia rám, vyrobený z rúry z pozinkovanej ocele s priemerom 40 mm. V ráme je na 80 pružinách natiahnutá odrazová plocha z polypropylénu. Pre bezpečnosť skáčúcich je na ráme upevnená aj 180 centimetrov vysoká ochranná sieť a prístupový rebrík zvonka uľahčí vstup.
Maximálna nosnosť trampolíny je 150 kilogramov.
Trampolína s menším priemerom má všetky hodnoty zhodné - samozrejme okrem priemeru 366 centimetrov a primerane zníženého počtu strún.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY