Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Pre vašich psích maznáčikov

Všeobecne

Prvým z vodítok je 180 centimetrov dlhé vodítko, vyrobené z plastového lana. To je samozrejme obalené vo vrchnej vrstve tvorenej signálnou farbou (na výber oranžová a žltá). Do signálneho obalu sú vpletené aj reflexné vlákna.
Vodítko je pevné, ale slučka pre úchop je vyrobená z mäkšieho materiálu.
 

Ďalším vodítkom z novej sady je vodítko dĺžky 120 centimetrov. Je rovnako vyrobené z umelohmotného lana vysokej pevnosti. To je uložené v obale v svietiacich farbách (oranžová a žltá) s reflexnými prvkami.

Tretím vodítkom je svietiace vodítko dlhé 120 centimetrov. Na rozdiel od predchádzajúcich je jeho prierez plochý.  Namiesto reflexného materiálu je do vodítka vsadený LED pásik, ktorý bliká alebo trvalo svieti. Napájanie je vyriešené plochou batériou CR2032. Tá je súčasťou balenia, takže vodítko je okamžite použiteľné (osvetliteľné).


Okrem vodítok ponúkame medzi novinkami aj obojky. Vlastne jeden obojok vo viacerých veľkostiach.


Obojok je plochý, tkaný z umelého vlákna. Farba je signálna. Na výber je možnosť zelenej a oranžovej. Samozrejmosťou je reflexný pás. Všetky obojky sú nastaviteľné na presnú veľkosť krku. Nezabúdajte, že obojok je potrebné nastaviť vždy tak, aby psíka neškrtil. Ideálne je, aby bol voľný natoľko, nakoľko to je len možné. Ale zasa by sa obojok nemal dať psíkovi pretiahnuť cez hlavu, pretože to by rušilo základnú funkciu obojka. :-)

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY