Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Novinky od firmy Belis

Všeobecne

Tvar hrncov je tradične valcovitý, čo je pri plechovom smaltovanom riade skôr samozrejmosť ako výnimka. Z hľadiska objemu má zákazník na výber od jedenapollitrového kastróla cez dvojlitrový, trojlitrový a štyriapolitrový hrniec.
K hrncom sa hodí aj kastról s rúčkou, ktorého objem je jeden a pol litra.Samozrejme, je ozdobený rovnakým húskovým dekorom.


 

Pre všetkých, ktorí majú radi čaj vo veľkých objemoch, prináša Belis aj húskové smaltované čajníky. Malý čajník s litrovým objemom má rúčku zboku. Jeho tvar je vyvážený, ale predsa by sme z praktických dôvodov dali asi prednosť skôr čajníkom s rúčkou zhora - ktoré sú tiež novinkami v sortimente. Dodávajú sa v objeme jeden a pol a tri a pol litra. To je príprava na zimnú čajovú sezónu ako sa patrí!

Ak niekto túži po zariadení kuchyne vo vidieckom štýle s použitím jedného motívu, môžu mu húsky byť na dobrej pomoci.
 

V našom sortimente totiž nájde okrem čajníkov, smaltovaných hrnčekov, hrncov a kanvice aj keramický hrnček z bieleho porcelánu s rovnakým motívom. Jeho objem je 250 mililitrov.
A aby toho nebolo málo, ponúkame aj pár kúskov textilu s rovnakým motívom. Na prvom mieste sú to bavlnené kuchynské utierky s rozmermi 50x70 centimetrov, ktoré sa predávajú v sadách po troch kusoch.

Druhým do partie bavlnených výrobkov s húskovým vzorom je elegantná kuchynská zástera (pretože aj v kuchyni treba dbať na zovňajšok). Takto dobre vyzerajúcu zásteru sme tu už dlho nemali.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY