Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Nové substráty Naturegarden v ponuke

Jar je už pred dverami a je najvyšší čas pripraviť sa na prípravu priesad. Aj do našej ponuky pribudli nové špecializované substráty od českej firmy Kera. Jedná sa o rozšírenie produktového radu NATUREGARDEN.
V našej ponuke sa objavili nové substráty, ktoré sú svojím zložením určené pre kontrétne druhy rastlín.

Prvou novinkou je substrát určený na pestovanie byliniek. V balení sa nachádza 5 kg substrátu, čo stačí na sadenie byliniek v špeciálnych kvetináčoch.

Substrát pre pelargónie je druhou novinkou v ponuke. Substrát pre muškáty je samozrejme možné využiť aj na pestovanie ostatných balkónových kvetov náročných na živiny. Substrát má neutrálnu až mierne kyslú reakciu. Bohatý rast je zaistený použitím fosfátového skla.


Substrát pre izbové rastliny je treťou novinkou zo sortimentu firmy Kera.Tento substrát sa  používa na pestovanie izbových kvetov, ktoré vyžadujú strednú zásobu živín a mierne kyslú reakciu pôdy. Je vyrobený zo zmesi kvalitných rašelín a kompostov, samozrejme s upravenou kyslosťou pôdy. Obsahuje štartovaciu dávku živín na dva až štyri týždne. Jeho zloženie zaisťuje vysokú vodnú kapacitu a absorbciu živín. Samozrejmosťou je aj ideálne prevzdušnenie koreňového balu. Je možné používať ho aj v okrasnom záhradníctve. Balenie obsahuje 20 litrov substrátu.


Zatiaľ novinkou je 45-litrové balenie substrátu pre rajčiny a papriky.Pokiaľ chcete pestovať svoju zeleninu bez zbytočnej chémie a pritom jej zaistiť dostatočné množstvo živín, využite substráty Naturegarden.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY