Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
2
0

Jar s novýnu kvetináčmi

Všeobecne

Našu jarnú kolekciu noviniek dopĺňa aj veľké množstvo moderných kvetináčov. Prvým z nich je kvetináč KARO ECO COFFEE DESKA. Jedná sa o moderný dizajn s dreveným vzorom. Materiálom však nie je drevo, ale kompozit tvorený z polypropylénu, drevených triesok a šupiek z kávových zŕn. Prírodné suroviny, ktoré by inak skončili ako odpad, tvoria až 40 percent výrobku. Kvetináče KARO ECO COFFEE DESKA sú vybavené kolieskami a výpustom. Dodávané sú ako jednoduché kvetináče v rozmere 39x39x39,4 centimetra alebo ako dvojité kvetináče s rozmermi 39,78,39,4 centimetra. Na výber sú dve rôzne farby - latte a espresso.

 

Ak máte radšej menej hranaté tvary, možno vám bude viac vyhovovať kvetináč MUZA. Jedná sa o plastový kvetináč s vložkou. Dodáva sa v antracitovej farbe a vo výške 80 60 a 40 centimetrov, všetky s horným priemerom 39 centimetrov. Najnižšia verzia sa dodáva nielen v okrúhlej, ale aj v “zdvojenej verzii” s horným okrajom rozmerov 59x39 centimetrov.


Najväčšou skupinu kvetínáčových noviniek sú kvetináče FURU. Len noviniek  jedo sortimentu zaradených viac ako dvadsať rôznych modelov.
Pribudli antracitové a zelené modely tohto plastového kvetináča s vložkou. Vysoké (45 a 55 centimetrov) aj nízke (29 centimetrov), hranaté aj okrúhle s priemermi 25 a 30 centimetrov. Farba aj vodorovný rebrovaný vzor z nich urobia hit tejto sezóny.

 

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY