Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
0
0

Krovinorez DENZEL DT-52

Všeobecne

A ak máte záhradu väčšiu, prípadne sa chystáte dať do poriadku zanedbaný pozemok, nezaškodí sa poobzerať po niečom onakvejšom, ale nie príliš drahom.
A tým je poctivý benzínový krovinorez s dvojtaktným motorom. Dvojtakty sú okrem charakteristického ostrého zvuku typické aj chuťou ísť do otáčok. Skrátka sa neboja do roboty zahryznúť. Či sa už jedná o motorové píly alebo krovinorezy a vyžínače - dvojtakt je dvojtakt.

Takýto stroj sa vynikajúco hodí nie len na kosenie trávy, ale poradí si aj s menšími konármi a teda aj stromčekmi, ktoré vyrástli kdesi na zanedbanej lúke či záhrade.

 Krovinorez je výhodné použiť všade, kde je neprístupný terén, svah, či taký hustý podrast, že použitie obyčajnej kosy by bolo jej odsúdením na zničenie.

Benzínový krovinorez DENZEL DT-52 z našej ponuky je naozaj robustná motorová kosa, ktorá sa nezľakne tých najťažších úloh.
Pri hmotnosti 7,6 kg má výkon 2,2 kW a objem motora 52 cm kubických. 

Pri kosení trávnatých porastov môžete využiť strunovú hlavu. Priemer kosenia je v takom prípade až 40 centimetrov.

Ak použijete trojhrotý krovinorezový kotúč, bude priemer len 25 centimetrov, ale poradíte si aj s menšími drevinami.
Krovinorez je možné rozložiť na dve časti, čo zjednodušuje prepravu. Ovládanie je rovnaké ako u všetkých krovinorezov tejto triedy. Na pravej rukoväti sa nachádza spínacie tlačidlo, plynová “spúšť” a dlaňová poistka. Plynové tlačidlo je možné zaaretovať (hodí sa pri štartovaní).

Na svoje fungovanie spotrebúva zmes benzínu a oleja pre dvojtakty. Aby ste nad riediacim pomerom nemuseli veľa rozmýšľať a prepočítavať, ku krovinorezu vám pribalíme aj kanister na jednoduché miešanie.

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY