Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Novinky v ponuke
Kinekus
1
0

Kompletná chémia pre bazény

Všeobecne

Keďže leto je časom vodného oddychu, do sortimentu samozrejme pribudla aj bazénová chémia - samozrejme bezchlórová. Nemusíte sa teda báť, že vám okrem vyčistenia vody vybieli aj farbu zo stien bazéna či tkaniny plaviek.  Bezchlórová bazénová chémia okrem toho nedráždi pokožku, sliznice, ani oči. Takže kúpanie v bazéne si užijete nie len v krištáľovo čistej vode, ale aj bez pálivých pocitov.
Prípravok MPT OXI sa dodáva v jednokilogramovom balení. Slúži na zvýšenie kyslíka vo vode. Voda je po jeho aplikácii číra a pôsobí iskrivým dojmom.
O dezinfekciu bazénovej vody sa postarajú ďalšie prípravky POLY POOL. Dezinfekčný prípravok POLY POOL SHOCK sa používa na šokovú dezinfekciu. Pôsobí proti baktériám, vírusom, ale aj riasam a plesniam. Je možné používať ho v bazénoch bez filtrácie, ale aj v bazénoch s filtráciou.
Ideálne je používať ho pri uvádzaní bazéna do prevádzky alebo v prípade extrémne znečisteného bazéna.
Prípravok POLY POOL sa používa na bežnú dlhodobú dezinfekciu vody v krytých aj nekrytých bazénoch.

V ponuke je samozrejme aj vločkovač, ktorý "vyzbiera" z vody drobné nečistoty, ktoré by inak prešli bazénovou filtráciou. Vločkovač zabezpečí, že tieto nečistoty budú dostatočne veľké, aby ich bazénová filtrácia zachytila.

Ak potrebujete upraviť pH vody, určite využijete zvyšovač alebo znižovač kyslosti bazénovej vody. Pomocou týchto prípravkov nastavíte kvalitu vody tak, aby ostatné prípravky pôsobili s čo najvyššou účinnosťou.
V prípade, že používate v bazéne vodu zo studne, môže sa ľahko stať, že voda bude tvrdá "ako kameň". V takom prípade určite použite zmäkčovač vody.
Tak neváhajte a skočte si  - do Kinekusu pre bazén!

 

Diskusia
Pridávať príspevky môže len zaregistrovaný zákazník. PRIHLÁSENIE  /  REGISTRÁCIA

V diskusií nie sú žiadne príspevky.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY