Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Ako zabezpečiť hydinu proti dravcomKinekus
Ako zabezpečiť hydinu proti dravcom
Všeobecne
V prírode majú mäsožravé zvieratá svoje nezastupiteľné miesto. Sú to sanitári prírody, ktorí z nej odstraňujú choré či zranené zvieratá. Sú bezpochyby krásne a niekto by ich označil aj slovom vznešené. Keď sa však dravce dostanú na hospodársky dvor, už to nie sú tie krásne zvieratá. Bez váhania ich môžeme nazvať starým poľovníckym výrazom “škodná”.
Ako zabezpečiť vodu do záhradyKinekus
Ako zabezpečiť vodu do záhrady
Všeobecne
Voda je najmä v horúcom lete nevyhnutnosťou v každej záhrade. Už viackrát sme spomínali, že prostredníctvom vodného roztoku sa rastliny živia minerálmi z pôdy. A voda im samozrejme pomáha aj pri chladení. Ako teda zabezpečiť dostatok vody aj na miestach, kde je tejto životne dôležitej tekutiny málo? Niektoré spôsoby sú dlhodobé ale lacné. Iné vyžadujú investície.
Ako na betónovanieKinekus
Ako na betónovanie
Všeobecne
V predchádzajúcom texte sme si čo-to povedali o tom, ako namiešať betón. Aké potrebujeme vybavenie, spomenuli sme cementy a ďalšie prísady. V závere sme popísali, ako betón namiešať. V tomto čísle si povieme o tom, ako ho použiť, čiže ako z vymiešaného betónu niečo vybetónovať.
INGCO s motormiKinekus
INGCO s motormi
Všeobecne
Keď sa na pulty predajní KINEKUS dostalo ručné náradie INGCO, hneď si získalo mnoho priaznivcov. Čo ho odlišovalo a stále odlišuje od konkurencie, bol najmä vynikajúci pomer kvality a ceny. Kvalita je ešte nekompromisnejšia u výrobkov INGCO Industrial. Vždy sa však jednalo o ručné náradie a pracovné pomôcky. Teraz prichádza zmena, ktorú mnohí zákazníci čakali a požadovali. Spoločnosť KINEKUS ako exkluzívny dodávateľ prináša na slovenský trh elektronáradie značky INGCO.
Sada gola orechov DRIVELOCKKinekus
Sada gola orechov DRIVELOCK
Všeobecne
Každý aktívny domáci kutil vie, že gola orechov nikdy nie je dosť. Presne z tohto dôvodu sme do sortimentu zaradili sadu gola orechov DRIVELOCK.
Rezné silóny do kosačiekKinekus
Rezné silóny do kosačiek
Všeobecne
Tráva po daždivom týždni rastie doslova ako z vody. A aj keď kosenie veľkých plôch sa oplatí skôr s inými typmi kosačiek, malé a stiesnené priestory, prípadne svahy je vhodné kosiť skôr strunovou kosačkou.
Žlté lepidlové dosky BioPlantellaKinekus
Žlté lepidlové dosky BioPlantella
Všeobecne
Záhradkárska sezóna je v plnom prúde. A v plnom prúde je aj sezóna záhradných škodcov. Nemáme síce nič proti hmyzu, ale máme isté (veľké) výhrady proti hmyzu, ktorý útočí na naše ovocie a zeleninu.
Zberače daždovej vodyKinekus
Zberače daždovej vody
Všeobecne
Vody je aktuálne dosť. Na niektorých miestach dokonca nadbytok. Skúsenosti z ostatných rokov nám však hovoria, že to tak nemusí byť dlho. Pravdepodobne nastane v lete obdobie horúčav bez dažďa. Jediné zrážky budú vo forme búrkových lejakov. Preto sa treba na toto obdobie pripraviť.
Lepiace pasce Bio PlantellaKinekus
Lepiace pasce Bio Plantella
Všeobecne
Lepiace pasce sú stále populárnejšie. Nečudo. Sú ekologické (netreba postrekovať) a dajú sa efektívne používať aj v starších sadoch, plných starších vysokých stromov. Preto lepiace pasce radi pridávame do nášho sortimentu.
Trávnikové hnojivo TravceritKinekus
Trávnikové hnojivo Travcerit
Všeobecne
Dni silných dažďov sú za nami a začína zlatý čas pre zelené trávniky. Relatívne vysoké teploty a občasné zrážky. To je presne ten typ počasia, ktorý je milovaný trávnikmi. Je to však aj čas, keď nesmieme zabudnúť na hnojenie.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY