Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Stojan na víno na stenu, na stôl alebo na zem?Kinekus
Stojan na víno na stenu, na stôl alebo na zem?
Všeobecne
Existuje mnoho výrobkov, ktoré si vyberáme nie len podľa užitočnosti, ale aj podľa dizajnu. Jedným z nich je aj stojan na víno, ktorý nemá byť len praktickým pomocníkom, ale aj estetickým doplnkom v domácnosti. Ako si však vybrať, keď je ponuka široká a vám sa páči takmer každý kus, ktorý vidíte?
Ako vybrať záhradný nábytok – vyberáme vhodný materiálKinekus
Ako vybrať záhradný nábytok – vyberáme vhodný materiál
Končiace sa leto a prichádzajúca jeseň býva obdobím zliav a výpredajov záhradného nábytku. Preto je vhodné zamyslieť sa nad tým, aký materiál bude najvhodnejšie zvoliť vo vašom prípde.
Uvarte si kotlíkový guláš priamo vo vašej záhrade – kotlíky na guláš pre každéhoKinekus
Uvarte si kotlíkový guláš priamo vo vašej záhrade – kotlíky na guláš pre každého
Všeobecne
Ako si spraviť úžasný kotlíkový guláš priamo na záhrade? Treba sa zamerať na vhodné kotlíky na guláš a na správny recept alebo ovplyvní čaro „guláš párty“ aj niečo iné?
Páska na opravu fóliovníkaKinekus
Páska na opravu fóliovníka
Všeobecne
Nestabilné počasie tento rok pokračuje a k ostatným nepriateľom záhradkárov sa pridali aj letné búrky. A preto treba v domácnosti aj niečo na rýchle a pritom odolné opravy. Napríklad odolnú pásku.
Výborná citronádaKinekus
Výborná citronáda
Počas horúcich letných dní vám isto padne vhod výborná citronáda. Osvieži vás a preberie vás k životu aj keď bude vonku viac ako 30 °C.
Nová sekera v ponukeKinekus
Nová sekera v ponuke
Všeobecne
Leto sa prehuplo do druhej polovice júla a to pre všetkých gazdov znamená, že sa treba chystať na zimu. Nie len zbierať záhradné a lesné plody, ale pripravovať sa aj na chladné zimné počasie. A na to treba sekery.
Vytvorte si v záhrade malý kúsok raja –záhradné hojdačky...Kinekus
Vytvorte si v záhrade malý kúsok raja –záhradné hojdačky...
Postavte záhradnú hojdačku do záhrady alebo uviažte hojdaciu sieť medzi dve jablonky vo vašom ovocnom sade. Pripravte si exotický nápoj, „uvelebte sa“ v hojdačke či sieti, vezmite si veľký slamený klobúk, zavrite oči a cíťte sa aspoň na chvíľu ako v tropickom „raji“.
Ponuka bazénov a príslušenstvaKinekus
Ponuka bazénov a príslušenstva
Všeobecne
Vybrať si z ponuky bazénov je veda. Otázky typu, ktorý bazén je najlepší či rebríček top 10 najlepších bazénov zvyčajne nie sú dobrým vodítkom. Prečo? Nezohľadňujú všetky požiadavky, ktoré môže mať majiteľ a ani možnosti, ktoré mu napríklad ponúka jeho pozemok.
Pergola s lavičkouKinekus
Pergola s lavičkou
Všeobecne
Záhradní architekti sa zhodujú na tom, že kým nie je záhrada miestom pre život, je tak trochu zbytočná. Ale čo znamená “miesto pre život”?
Ako sa starať o kuriatka - starostlivosť v prvých dňochKinekus
Ako sa starať o kuriatka - starostlivosť v prvých dňoch
Všeobecne
Ako liahnuť kuriatka, sme si povedali v minulom článku. Dnes sa pozrieme na to, akú starostlivosť kuriatkam dopriať, aby z nich vyrástli krásne sliepočky/kohútikovia.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY