Práve teraz ZĽAVA 10% úplne na všetko s kódom JAR10. Platí pre objednávky online - kuriér, Packeta. Neplatí pre osobný odber. 

Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Rozmrazovač skiel CARLSONKinekus
Rozmrazovač skiel CARLSON
Všeobecne
Aj keď zima je tento rok mierna, ráno musíme rozmrazovať okná na autách, ktoré nie sú pred nočným chladom a námrazou ukryté aspoň pod prístreškom. Jazda “na tankistu” s maličkým priezorom je nebezpečná pre nás aj ostatných.
Rukavice pre prácu v zimeKinekus
Rukavice pre prácu v zime
Všeobecne
Niektoré práce je potrebné vykonávať, či je teplo alebo zima. Často nie je iná možnosť, len sa lepšie obliecť a vyraziť do nepohody. V takejto situácií dobre padnú zateplené rukavice. Najlepšie také, ktoré sú vyslovene stavané na prácu. Napríklad rukavice Technik Winter od značky CXS.
Sporáky SD Thermo MagnumKinekus
Sporáky SD Thermo Magnum
Všeobecne
Včera sme si predstavili jeden s nových sporákov v našom sortimente. Dnes sa pozrieme na ďalší. Rovnako ako ten včerajší, aj ten dnešný, konkrétne sporák SD Thermo Magnum) je vybavený výmenníkom. A je ešte väčší a výkonnejší.
Sporák s výmenníkomKinekus
Sporák s výmenníkom
Všeobecne
Včera sme si predstavili liatinový sporák Klaudia na drevo. Dnes si predstavíme jeho sesterský model, tentokrát vybavený teplovodným výmenníkom. Rovnaký dizajn, ale úplne iné možnosti využitia.
Sporák, ktorý vydržíKinekus
Sporák, ktorý vydrží
Všeobecne
Len prednedávnom sme si po dlhom čase znova uvedomili, že staré dobré sporáky a krbové kachle na pevné palivo vôbec nepatria do starého železa. Pretože v prípade skutočnej energetickej krízy nám umožnia variť a vykurovať pomocou miestnych zdrojov energie. Do sortimentu sme preto zaradili viacero nových sporákov. Dnes si predstavíme sporák KVS KLAUDIE.
Vyhrievané vložky do topánokKinekus
Vyhrievané vložky do topánok
Všeobecne
Hoci vyznavači vianočnej atmosféry a zimných športov budú isto protestovať (veď čo je to za zimu, keď je napoludnie desať stupňov Celzia), skutočne zimomravé osoby v tom majú jasno. Je zima. Zima im je totiž vždy, keď teplota klesne pod dvadsať stupňov Celzia. A práve pre nich je určené vrecko na ohrievanie chodidiel.
Porcelánové novinky na zimné večeryKinekus
Porcelánové novinky na zimné večery
Všeobecne
Zima je ideálny čas na dobrý čajík. Dlhé večery v spoločnosti rodiny a známych, alebo len tak pri knihe. Čas po návrate z práce alebo vychádzky. Ideálne príležitosti vychutnať si čaj. A sviatky sú zároveň príležitosťou darovať blízkym peknú čajovú šálku.
Podložka medzi panviceKinekus
Podložka medzi panvice
Všeobecne
Pokiaľ skladujete svoje panvice naukladané jednu na druhej, môže z toho vzniknúť nepríjemnosť. Totiž, nepriľnavý povrch jednej panvice môže byť ľahko poškodený spodným okrajom druhej panvice. Na tento problém existuje jednoduché riešenie.
Sivé panvice AMARANTINAKinekus
Sivé panvice AMARANTINA
Všeobecne
Blížia sa vianočné sviatky a k nim patrí aj nejaké to smaženie a vyprážanie. Sortiment panvíc sme preto rozšírili o sivé panvice AMARANTINA.
Ako zazimovať rastlinyKinekus
Ako zazimovať rastliny
Všeobecne
Tohtoročná jeseň nie a nie prejsť do zimy. Preto máme stále šancu pripraviť sa na príchod tej naozajstnej zimy so snehom a silnými mrazmi. A pripraviť na túto zimu aj našu záhradu. Či presnejšie naše rastliny.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY